Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Gdzieś o północy muzyka gra
W tle gwiazd wieje wiatr
Usłanych z szczęścia kart
Domek znów rozsypał się.

O północy zatrzymał się czas
W tle rozpadł się cały świat
Na scenie sztuka wciąż gra
Ostatnie przedstawienie.

W nocnej ciszy rozległ się dźwięk
W krzyku przypominający płacz
Gdzieś o północy muzyka gra
Melodię nieistnienia.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!