Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie...

Gdzie są ci
co tu byli
słowa pisali.

Gdzie ludzie
któryśmy znali
myśli historię.

Gdzie są słowa
wyrazem spisane
dorastające w sercu.

Gdzie są Ci ludzie
odchodzący na zawsze
bez pożegnania słowem.

Gdzie pozostali
już nie ci sami
zajmują miejsce.

147 705 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • awatar

    11 March 2013, 13:33

    w Panta Rei

  • zapalka

    11 March 2013, 11:04

    Chciało by się zatrzymać kogoś, dobre chwile a nawet te mniej dobre tylko dla samej obecości...obcowania z kimś...
    podoba mi się wiersz, jest sentymentalny i ciepły :) Pozdrawiam Cię