Menu
Gildia Pióra na Patronite

diagnoza

gdzieś zawieruszyło się słowo
kartkujesz świat zimnymi palcami
wiatr zaciska pętlę na języku

27 459 wyświetleń
321 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!