Menu
Gildia Pióra na Patronite

ON

Gdzieś wyszedł
i serce jakieś mniejsze
Na spacer z życiem
wysłał myśli moje

Porzucił mnie ?
Czy ja Jego ?
Stoi gdzieś z tyłu ?
Wstydząc się dziecka swego...

Roztargniony stan
wychowania czy rozsądku
Rozpierzchł chęć uczestnictwa
w tym zakłamaniu

99 868 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • Xmen

    28 October 2014, 21:04

    Rozar - - a widziałeś GO ? Że twierdzisz ,że jest wysoko ?

  • RozaR

    26 October 2014, 21:46

    O Bogu ?
    On jest wysoko
    A wy nisko .

  • taktojax

    26 October 2014, 20:13

    Bingo -o NIM . Jakkolwiek go zwać.

  • Xmen

    26 October 2014, 20:11

    To chyba o Bogu ?
    A jeżeli tak to bardzo mi się podoba

  • RozaR

    26 October 2014, 19:30

    Samiec ,koopulacja ,potomstwo , dominacja w stadzie itp.

  • taktojax

    26 October 2014, 19:13

    biologa,naukowca,etyka czy religioznawcy...

  • RozaR

    26 October 2014, 19:07

    Czasami ludzi należy oceniać z punku widzenia biologa.