Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nagość

Gdzieś
w zakamarku szafy
Co to mieści
Myśli nasze
Gdzie chowasz
Marzenia
Gdzie nikt
Się nie dostanie
Stawiasz obraz

Z najlepszych snów

4466 wyświetleń
40 tekstów
10 obserwujących
  • Pytia

    4 June 2011, 10:27

    Przeczytałam wszystkie Twoje wiersze, od końca do początku.
    Masz styl, to bardzo cenne i doskonale rozwinięte skrzydła, czytając Ciebie człowiek wznosi się na nich razem z Tobą w krainę smutku i wyśmienitych metafor.
    Przepięknie piszesz...chylę czoła
    Pozdrawiam i rzeszy fanów życzę

  • Nika789

    18 September 2010, 17:21

    Tajemniczy i intymny : )Podoba się. Bardzo ! : )

  • Myffa90

    15 September 2010, 21:34

    Ładna ta twórczość twa, oby więcej takich wierszy.
    Widać taką wyobraźnię. Z kilkunastu słów potrafisz zrobić COŚ, co mnie urzeka.
    Pozdrawiam!

  • marka

    7 September 2010, 21:23

    Zręczny szkic.
    Zamknąć myśl w kilku zdaniach...to jest to.

  • Jesień

    7 September 2010, 20:13

    Dziekuje awatar ! Twoja uwaga jest cenna.

  • awatar

    7 September 2010, 18:20

    ładny materiał na miniaturkę, pozdrawiam

    /chyba niepotrzebne
    "Gdzie nikt
    Się nie dostanie"
    to wiadomo, że szafa zamknięta na klucz/