Menu
Gildia Pióra na Patronite

Całuję cię w skroń...

Gdzieś w oddali,
pies szczeka,
ognisko się pali,
ktoś na kiełbasę czeka.
W zarośniętym polu
świerszcz swą muzykę gra,
dla podkreślenia nastroju
dym do nieba gna.
Na niebie
miliony gwiazd,
czekam na ciebie
samotny jak głaz.
W wyobraźni
trzymając się za dłoń,
spoglądasz w niebo,
całuję cię w skroń...

28 023 wyświetlenia
169 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!