Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Gdzieś w mgle myśli,
gdzieś w dalekiej szarej pamięci,
jest jakieś światełko,
pamiętam o Tobie..

Dałeś mi miłość,
a potem mi ją odebrałeś

dlatego teraz jesteś jakimś,
przypadkowym światełkiem,
nie światłem.

3603 wyświetlenia
77 tekstów
0 obserwujących
  • 9 January 2017, 23:48

    RozaR to bardzo skomplikowane ....

  • RozaR

    9 January 2017, 22:15

    Ty draniu - jak mogłeś mnie opuścić !