Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może miłość?

Gdzieś tam w środku, gdzieś tam w głębi
Serce puka na trzy pędy
Wyjść coś chce lecz już nie może
Czy to miłość?
Nie wiem, może.

8354 wyświetlenia
59 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!