Menu
Gildia Pióra na Patronite

kamienie

gdzies tam
schowałam złudzenia,
Zamknęłam je szczelnie
w małym pudełku

Nie jesteś
nie ma cie
Jesteś tylko tym
co we mnie po Tobie zostało..

Małe czarne
puste w środku
kamienie

11 643 wyświetlenia
109 tekstów
5 obserwujących
  • Xi_

    9 March 2012, 17:15

    Poprawiłam troszkę, czy teraz ciut lepiej? Pozdrawiam

  • Xi_

    3 March 2012, 23:37

    Jestem/będę wdzięczna za wszystkie opinie i wskazówki..dziękuję

  • agniecha1383

    3 March 2012, 09:03

    Oceniłam plusem lecz...podzielam słowa Świetlika...

  • PetroBlues

    2 March 2012, 16:27

    Pomysł i chęci dobre. Wykonanie jednak marniutkie...

    Pozdrawiam:)

  • Albert Jarus

    2 March 2012, 15:23

    dobrze, że choć coś pozostało...