Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Klucz"

Gdzieś się w czoraj zapodział
Pewnie wypadł mi z rąk
Biegłem wtedy, a droga
Okrywała się mgłą
Mały
Klucz do serca,
Do Twojego serca klucz
Z rąk mi wypadł
Jeszcze chyba
Gdzies tam lezy w kurzu dróg...

Poczekam,aż nadejdzie brzask,
Ujrzę jego blask,
Ja go tam wypatrzę
Wsprzyjający czas
Nie powtórzy się
Nie będzie tak źle
Kiedy wszystko mi wybaczy
Czułe serce Twe.

Wszystko nagle straciło
Zapach,kolor i smak
Ale przecież ta miłość
Nie zakończy sie tak
Chociaz
Klucz do serca,
Do Twojego serca klucz,
Z rąk mi wypadł,
Jeszcze chyba
Gdzieś tam leży w kurzu dróg...

Poczekam,aż nadejdzie brzask,
Ujrzę jego blask,
Ja go tam wypatrzę
Wsprzyjający czas
Nie powtórzy się
Nie będzie tak źle
Kiedy wszystko mi wybaczy
Czułe serce Twe.

55 430 wyświetleń
1593 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!