Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś pod podłogą
W skrytości mych marzeń
Odnalazłam cień wspomnień
Zakurzonych dłoni twych
Dotyk dawno zapomniany
Osamotnione usta
Pocałunków spragnione
W zakamarkach pamięci
Fotografie oczu twych
Barwami błękitu czarują
Obietnica w szepcie ukryta
Nadzieją kusi zmysły
O porządki wiosenne
Nie prosi ...

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!