Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Jawa czy sen "

Gdzieś na krawędzi rzeczywistości
Ja trwałam dzielnie budując obraz -
Piękna: wiary, nadziei i miłości
W różowych kolorach trwania
Nie lubię szarości i przemijania
Trwałam sama bez Ciebie...
Bez (Ciebie) kwiat pachnie inaczej
A Ja...cóż znaczę bez Ciebie?
Jawą jawię się czy snem?
Nie wiem - wiem tylko, że...
Do rymu słów mi brakuje
Dzisiaj gorzej się czuję...
Zegar odmierza czas - nie dla Nas

....
20.09.2022
23:15

281 671 wyświetleń
2732 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!