Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęcza

Gdzieś, na drugim końcu bezbarwnej tęczy
Ukryłeś paletę moich barw,
Oddałam ci ją dobrowolnie
Bez sprzeciwów
Walki
Skarg.

Złotą skórę zdarłam rozpaczą
Łzami zmyłam błękit z oczu
Biel z zębami wyrwałam bólem
Krzykiem wypłoszyłam czerwień z warg.

Gdzieś na drugim końcu tęczy
Ukryłeś paletę moich barw.
Gdzieś na drugim końcu tęczy
Niszczysz mój jedyny świat.

7749 wyświetleń
72 teksty
8 obserwujących
  • Arrow

    7 April 2012, 15:55

    Można i tak określić tęczę;)
    Dziekuję i nawzajem.:)