Menu
Gildia Pióra na Patronite

" O bliskim nieznajomym "

Gdzieś, kiedyś oczy się ich spotykały
Walizki w poczekalni czekały,
Myśli splecione obłokami szybowały
One gdzieś są tam między czasami. Pewnie spotkali się nie jeden raz
Tylko częściej...
Z drżącym sercem gdzieś biegli,
Może on ją w progu przepuścił...
Może zbierali muszle...
Może w autobusie lub w taksówce.
Przeznaczenie to wie...
Pewnie Przyjaciele dobrze znają się.

...
Przyjacielowi...
11.06.2020
22:53

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących