Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Mieli tu byc"

Gdzie oni sa, mieli tu byc ?
Mieli ze mna tanczyc, przez zycie ze mna isc

Gdzie oni sa, mieli tu byc?
Mieli trzymac mnie za reke
Mieli ze mna byc

Gdzie oni sa, mieli tu byc?
Mieli klepac mnie po plecach
Mieli ze mna wino pic

Gdzie oni sa, mieli tu byc?
Mieli ze mna w ogien wchodzic
Mieli nie zawodzic

Gdzie oni sa mieli tu byc?
Mieli ze mna troski dzielic
Mieli byc niezastapieni

Gdzie oni sa, mieli tu byc?
Nikogo nie ma !!
i pozostaly tylko wspomnienia
Bylo kiedys tylu ludzi
czas wszystkich pozmienial

Wnb sndw

9065 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
  • 28 December 2019, 14:00

    Od razu mi się nasunęła https://youtu.be/gHUDbpI8Ulk
    Tak...zabrakło ich ... Pozdrawiam :)

    Video gHUDbpI8Ulk
  • Facro

    21 November 2016, 01:01

    nie trafiasz stefek wdech hehe

    za bardzo cie ponosi hehe

  • wdech

    21 November 2016, 00:59

    he he pudło
    ty nie masz dzieci
    ale za to masz koty

    kot z tobą
    he he

  • Facro

    21 November 2016, 00:54

    wdech ty masz dzieci ? hehe podobno masz i to stare konie, siedzą ci jeszcze na karku ? hehe

  • wdech

    20 November 2016, 23:58

    bo to jeszcze chłopiec który potrzebuje mamusi

  • RozaR

    20 November 2016, 23:13

    Trochę jak piosenka -
    Ale jednak słaba -
    Za dużo banalnych zwrotów

  • klemens

    20 November 2016, 21:44

    Dark smurf, dziekuje :)). hmm co u mnie zalezy od tego co akurat siedzi w glowie. Pomyslow nie brakuje :)

  • wdech

    20 November 2016, 20:03

    ~kle...itd.
    /mogę się mylić, ale zdaje się, że był tu jeszcze jeden komentarz/
    skupmy się nad twoim wierszem

    nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,
    /bo było zjełczałe/ chyba że jesteś chłopcem

    czas dorosnąć i nie liczyć na chwiejność paździerzy, gdyż one ci nie pomogą.
    Patrz uważnie jaka ręka cię głaszcze i po ramieniu klepie
    bo jak się w tym nie połapiesz, to kiedyś zrozumiesz /tej ręki/ prywatę
    i stojący ukryty za tym fakt, iż owa ręka, klepała po ramieniu tylko po to
    by cię sklepać.

    pozdrawiam

  • dark smurf

    20 November 2016, 19:56

    No No, klemens :)
    widzę lubisz rapować, niezłe na początek :)
    jakbym słyszał do tego bit.. czytając
    niezłe, serio bywasz zaskakujący :))
    co tam u Ciebie tym razem? rzadko bywasz i wogóle ;p

  • klemens

    20 November 2016, 19:48

    wez jeszcze raz gleboki "wdech" bo jestes niedotleniony. pozdrawiam pazdzierzu