Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdzie jesteś

gdzie jesteś ty
któryś jest

między gwiazdami
chowasz się

zatrzymam czas
cofnę rzeki bieg

odnajdę cię
choćby to był dzień
przed śmiercią

wystarczy mi
by doznać szczęścia

27 427 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • RozaR

    9 April 2016, 22:22

    Jestem, jestem - znajdziesz mnie pod budką z piwkiem . ;-)