Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie dokładnie jest ta wina, co leży pośrodku?
I czy od zawsze tam była?
Chce posiedzieć razem z nią
Dowiedzieć się, czy aby na pewno się nie pomyliła
Czemu tak srogo nas oceniła?
I sprawiła, że jesteśmy tacy samotni.

11 895 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!