Menu
Gildia Pióra na Patronite

O Tobie...🧡

Gdzie to spojrzenie?
Ten pÄ…s na twarzy?
Ty siÄ™ wstydzisz?
Jesteś nieśmiały!

Ja Cię całuję.
Ty mrużysz oczy.
Policzki gorÄ…ce.
Jak dwa pÄ…czki.

Trwało tylko chwilkę.
Wywołało tyle emocji!
Pocałunek Cię zaskoczył.
Bez wątpliwości ikry.

93 682 wyświetlenia
898 tekstów
21 obserwujÄ…cych
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!