Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie to było , pamiętasz jak to było . Nie Zapomnij , patrzeć uważnie bracie .. jeszcze raz powiedz . NIe słysze ciebie , co stało ? krzyknął osoba zzz przeciwka , przegladała na osobę bardzo Miłą , :)

355 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!