Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 14 February 2021

***

gdzie się zaczynam
i gdzie kończę
w którym letnim dniu zostałam
której nocy kurczowo trzymają się myśli

jestem niedokończoną książką
i dłonią, która wciąż się boi ją otworzyć

14 060 wyświetleń
88 tekstów
29 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    16 February 2021, 22:47

    bardzo mi miło Kochana