Menu
Gildia Pióra na Patronite

NIC WIĘCEJ

Gdzie są moje marzenia?
Już teraz nie ma nic.
Chwila zapomnienia.
Jeszcze otwarte drzwi...
Jeszcze ostatnie spojrzenie.
A potem -
nic więcej.
Łzy kapią z oczu
i boli serce...

27 736 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • Moon G

    15 March 2018, 21:08

    Już Miś będzie :)

  • fyrfle

    9 July 2017, 16:29

    Czasem trzeba przestać marzyć a zwyczajnie szczęśliwie żyć.