Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie podziały się kolorowe sny,
Rzeka lśniących gwiazd, do papierowych domków drzwi.
Na niebie kwiaty polne i moja suknia z chmur,
jaskółki z dobrym sercem niszczące nienawiści mur.
Huśtawki z gałęzi drzew, szmacianych lalek stos,
korale z jarzębiny, cichy Anioła głos.

851 wyświetleń
14 tekstów
2 obserwujących
  • Irracja

    18 February 2011, 10:59

    ... sama wyrzuciłaś... wraz z opakowaniem jakim było dzieciństwo...

    ;-)

  • 17 February 2011, 18:56

    piękne...wlaśnie gdzie to wszytko się podziało?