Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spojrzenie

Gdzie patrzeć...
Rodzica pytać o to?
może powie że nie wszystko złoto...
a może brata swego?
tylko czy starszego, czy młodszego...
a może małżonka poślubionego?
tylko czy na pewno mam Miłość od niego...

2736 wyświetleń
24 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!