Menu
Gildia Pióra na Patronite

Party- Ptaki

Gdzie oni są

Zobaczcie wracają
Gdzie oni chodzili
Z godzinę ich nie było
Widać biegali
Lub na huśtawce bujali
Bo ona włosy poprawia
On marynarkę układa
Wszyscy się śmieją
Pytania złośliwe zadają
Skąd oni trawkę
We włosach mają

Tak party trwa nadal
Tylko z tyłu
Jedna pani popłakała
A inny pan
Tak trzasnął drzwiami
Że ptaki do lotu poderwały
Krzycząc z rozpaczy

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!