Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prosty utwór

Gdzie na kartce
w dzień
Piszesz to co tylko chcesz
Tworzysz biały wiersz

Dodasz kropkę
Dwa wyrazy
Zmienisz zdanie
Coś wymażesz
Powstał rymowany wiersz

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!