Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie można
przeglądać się
w lustrze jeziora
zatańczyć
w promieniach słońca

zasłuchać się
w śpiewie ptaków
odnaleźć
paproci kwiat
i źródło
żywej wody

ścieżką donikąd
błądzić
w oparach mgły
zaplątanej w krzewach
gdzie dusza śpiewa

tam
gdzie na spacer
chodzą anioły
zabierz mnie

31 365 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • RozaR

    5 August 2017, 22:34

    Wymaga korekty i będie git