Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słabość

Gdzie moja wyjątkowość?
Tylko słaby nie wie, że należy być odpornym na uczucia
Przywiązanie mnie zgubiło
Umiera coś wewnątrz zbolałego serca
Przez ilość Twych słów niewypowiedzianych.

Niewiedza boli
Każdy fragment mej duszy rozpada się
Niespodziewanie
Uderzony Twoim milczeniem.

1480 wyświetleń
32 teksty
3 obserwujących
  • Cris

    14 July 2015, 21:50

    Wymowny... milczeniem.
    Pozdrawiam :)

  • Lydia

    14 July 2015, 12:42

    Dziekuje I rowniez pozdrawiam.

  • nicola-57

    14 July 2015, 12:38

    mam słabość do takich wierszy. Proste, poetyckie rozważanie i wyznanie zarazem. Pozdrawiam serdecznie :)

  • 14 July 2015, 07:41

    Trudny ''tylko słabość nie wie że należy być odpornym na uczucia''