Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szukam milosci

Gdzie miłość ?
Szukałam wszędzie ..
i pod kamieniem,
i na niebie ,
i na rosie ,
i w liściach ,
i w wodzie
i przy papierosie .
Gdzie więc miłość ?
Gdzie schowana ?
W czyich oczach ujrzę ją ?

2020 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
  • PetroBlues

    6 March 2012, 22:15

    i bezsensowne przecinki
    i jakieś dziwaczne dwie kropki
    i zero sensu
    i powtórzenia "i"
    i szukaj dalej

    Mam nadzieję, że wiesz za co minus?

    Pozdrawiam:)

  • 6 March 2012, 20:43

    ~WilceeQ i jej pazurki^^
    Zgadzam się z koleżanką, że temat jest dość obszerny i odrobinę ciężki.
    Ale nie poddawaj się zarówno w twórczości jak i w miłości ;)

    Pozdraw!am ~Pan_Pardon

  • WilceeQ`

    6 March 2012, 08:23

    Natłok dziwnych myśli - nic nie znaczących. W tym "wierszu" nie da się NIC odczuć, dodatkowo zapis jest bolesny dla moich odczuć. Obrałaś sobie na warsztat ciężki kawal chleba - "miłość" i w taki sposób przedstawienia jej, nigdy nic nie zyskasz - za wiele osób potrafi wzbudzić czar pisząc o niej.