Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomóż mi ją znalezc ..

Gdzie ma miłość ?
Gdzie się zapodziała ..
Nie widzę jej ..Czy ją odnajdę ?
Proszę o uśmiech losu , iskrę miłości ..
Choć o jeden jedyny znak ?
Czy jest dla mnie miłość ?
Czy odszuka mnie ?
Czy jest nadzieja ?

Nie widzę jej , choć wyglądam za nią co dnia ,
Iskrę namiętności pragnę ,
Iskrę ciepła ,

Głucha cisza ,
Nieodczuwalny dotyk jest upragnionym odczuwalnym dotykiem ,

Nuć mi melodię miłości ,
Miłość jest światem mi nieznanym ..

Pomóż mi Go odnalezć ..
Już wariuję ,
Nie mam sił na wołanie o mą miłość ,
Nie mam sił ,żyć niczym ..

http://www.youtube.com/watch?v=jkytV1w5IeI

17 903 wyświetlenia
323 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!