Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Nibylandia

Gdzie księżyc zawsze świeci,
a słońce nigdy nie wschodzi.
Gdzie kwiaty pachną Tobą,
a wiatr otula niczym Twoje ramiona.

Me serce przestało bić,
a dusza wiecznie płacze.
Ma miłość wiecznie żywa
dla Ciebie już umarła.

1759 wyświetleń
15 tekstów
2 obserwujących
  • Miyu-chan

    27 February 2012, 14:15

    to wszystko możliwe, wszak nie jestem poetką:P

  • Miyu-chan

    27 February 2012, 14:13

    opinia pani zwierciadło:
    Od: ~zwierciadło , zwierciadło (dzisiaj o godz. 13:58) → ~Miyu-chan

    "Ten wiersz jest słaby, opisujesz w nim w pospolity sposób zwykłe rzeczy.
    Kiepska konstrukcja, wyświechtany i wyblakłymi słowami ujęty temat.
    Nawet poezja potrzebuje odrobinę logiki i konsekwencji, bo w przeciwnym wypadku staje się bełkotem.

    Jedyny sposób na pozytywne i szczere oceny, to dobra twórczość. To wszystko.

    Powodzenia przy następnym."

  • Miyu-chan

    27 February 2012, 13:54

    Do pani zwierciadło i pana kota. wasze minusy nie robią na mnie wrażenia. Może i umiecie w ładne słowa obracać rzeczywistość, ale w waszych wierszach nie znajduję uczuć.