Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Gdzie jesteś ukochana?
Szukam Ciebie niezachwianie, spoglądam na nasze zdjęcia wypowiedziane.
Patrzę na twarze dzieci roześmiane, a one niosą Ciebie niespodziewanie.
Wracam do miejsc w których byłem z Tobą, a w mych wspomnieniach pojawiasz się zdawkowo.
Wiem, że gdzieś jesteś, gdzieś na mnie czekasz.
A w rękach pleciesz bukiet białych róż, by móc mi go dać od tak.
Tuż, tuż!

144 wyświetlenia
1 tekst
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!