Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zastanawiam się.

Gdzie jesteś teraz ? Czy jest Ci ciepło?
Czy kochasz kogoś, czy z kimś się spotykasz ?
Czy odnalazłeś szczęście i przede wszystkim
Czy było warto ? Przyznaj.

2339 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • 14 September 2013, 13:48

    Baardzo często nie warto, ale nie ma odwrotu:/