Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Aniele "

Gdzie jesteś ?
Może już u nieba bram.
może znikłeś przede mną .
Moj Aniele przyjdź po mnie zabierze ze sobą...
Przyjdź weź mnie , weź mnie do nieba , do siebie
Bo ja już tu na tej ziemi nikomu nie potrzebna jestem ,
przyjdź weź mnie , weź mnie na koniec świata,
Aniele potrzebuje cie , bo chce chce do ciebie .

12 860 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • cherryy

    6 March 2010, 10:20

    Ładny. Ciekawe czy mój anioł kiedyś po mnie wróci?

  • IBELLA

    6 March 2010, 09:52

    Też szukam swojego Anioła ...

    Podoba mi się wiersz ...