Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie jesteś
Leciutki obłoczku
Złocisty loczku
Gdzie jesteś
Mięciutki szlafroczku
Ulubiony smoczku
Gdzie jesteś
Biała pieluszko
Uśmiechnięta buźko
Gdzie jesteś
Malutki buciku
Różowy beciku
Gdzie jesteś
Kołysko
Wszystko

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
  • veraikon

    28 September 2016, 23:40

    .