Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie wszystko?

Gdzie jestem, nie wiem,
Może zniknąłem, a ze mną,
Mój czas, znajomi, wspomnienia.
Wszyscy chcą zapomnieć.
Bo po co pamiętać?
Lepiej użyć pustej pamięci,
Na kity, epicentra chorych spowiedzi,
Wśród kropli srebrzystej rtęci.
Połyskującej.
Gdzie jestem ja?
Ten sprzed paru lat,
Z uśmiechem na twarzy,
I spokojem w duszy.
Przede Wszystkim.

15 093 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!