Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie jest...

Gdzie jest ten, który dał mi nadzieje?
Gdzie jest ten, który zabrał mój bul?
Gdzie jest ten, który odgonił smutki,
Gdzie jest ten, który jak ja czół?

Gdzie słowa od tego, który uśmiech czarował na mej twarzy?
Gdzie jest ten, który pokazał mi ile się może jeszcze zdarzyć?
Gdzie się podział on, który spełniał marzenia?
Gdzie jest dobry duch, który wyrwał mnie z otępienia.

Gdzie ma swój dom anioł największy?
Gdzie chowa swój głos, od wody przyjemniejszy?
Gdzie chowa ramie, którym mnie osłaniał?
Gdzie jest mój piękny, mądry, cudny anioł.

11 830 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • Candy Drop

    11 April 2010, 11:14

    ładne
    +