Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie jest szczęście?

Gdzie jest szczęście?
Wiecie może?
Czy ktoś widział je w ogrodzie?
Albo wybiegając szybko z ganku?
Poleciało do przystanku?

Gdzieś odeszło, nie chce wrócić.
Już zaczynam się tym smucić.
Wszędzie szukam, wpatruję.
No i tego nie pojmuję.

Gdzie uciekło? Komu darzy?
Czy mi się jeszcze zdarzy?
By pod ramię ze mną poszło.
Czyniąc przyszłość mą radosną.

5208 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • BialaOwieczka

    22 January 2012, 13:00

    Szczęście jest w każdym z nas tylko trzeba pozwolić mu się wydostać :)