Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 26 October 2022

raport

gdzie diabeł nie może
tam czytamy wiersze
świat
tkwi w szczegółach

wybiegliśmy o jeden wers
za daleko
to był błąd
nie ortograficzny

zróbmy przerwę
w oddechu

27 545 wyświetleń
323 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!