Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Do Ciebie - dla Ciebie "

Gdzie byłeś jak Ciebie nie było
Wiesz ile rzeczy się wydarzyło?
Szczęście łodzią płynęło cicho
Po bezkresnym morza niebie
Śnieg dywany swoje rozłożył
Ja pisałam listy do Ciebie
Robiłam przerwę - kawę parzyłam
W skrytości serca - marzyłam
Pewnie wiesz o tym
Ahhh, serca mego łopoty...
To tylko tęsknoty - kłopoty

...
Do Ciebie -
dla Ciebie

27.01.2021
17:48

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!