Menu
Gildia Pióra na Patronite

Świt

Gdy świt nadejdzie
Znów będę sama
Wśród mroków jesieni
Słońce się przebija
Delikatny deszcz
Moją skórę obmywa
Z brudu nocy
W pół śnie spędzonej
Przez jedną myśl
Rozmytą po części
Bo nie chcesz
Nie chcesz być przy mnie i w mojej głowie

427 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • JinXs

    3 September 2014, 22:33

    ładnie ujęte ;)