Menu
Gildia Pióra na Patronite
Outlander

Outlander

Gdy się jeszcze nie kochało to serce w całości trwało
Kiedy to się stało, wtedy swą część na zawsze oddało
Czasem w tajemnicy, w wewnętrznej ciemnicy
Miłość owa samotnie przed całym światem żyła
Lecz kawałka serca odebrać się nie odważyła.

2516 wyświetleń
9 tekstów
1 obserwujący
  • Outlander

    28 April 2013, 16:06

    Done :)

  • 28 April 2013, 15:41

    Ładne:) ale to chyba bardziej pod wiersz podchodzi, pozdrawiam :)