Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wszystko pozamiatane

Gdy przychodzi jesień
czuję że wracam do domu
rodzi się we mnie natchnienie
wraz ze spadającym liściem
podnoszę głowę na drzewa
tak podobne do mnie
tańczące w rytm powiewu wiatru
rozpościeram ręce chcąc zgarnąć siebie
tak kasztaNową
skrzypiącą otwartością na życie

276 055 wyświetleń
2562 teksty
190 obserwujących
  • kati75

    21 September 2019, 10:40

    Nastrojowo,pięknie:-)

  • sprajtka

    20 September 2019, 20:24

    Pozdrawiam melancholijnie:)

  • Malusia_035

    20 September 2019, 14:45

    Jesień tak fajnie kolorowo nas nastraja :) Super :)

    Pozdrawiam Alice :)

  • Naja

    20 September 2019, 10:15

    Dziewczyna w kolorze złota...

    Bardzo ładny Alice :-)