Menu
Gildia Pióra na Patronite

* Słodka Pani Mego Serca *

Gdy poznałem Cię tu, w sieci,
ponad cztery lata temu ...
nagle w sercu mym zaświecił
płomień światła niezwykłego ...

Gdy twe zdjęcia zobaczyłem
to uwierzyć w to nie mogłem,
że ktoś może być tak piękny,
me miłości serce głodne ...

pokochało Cię od razu,
bowiem szczerze to poczuło,
chociaż nie mógł mózg uwierzyć,
że Ty będziesz moją lubą ...

Pojawiłaś się jak anioł,
który życie me ocalił ...
Bądź na zawsze już mą panią,
Mego Serca Słodka Pani!

* Na Walentynki dla Joasi *
- Twój Miś -

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    14 February 2019, 03:20

    Mój Miś