Menu
Gildia Pióra na Patronite

ten Ktoś

Gdy podczas deszczu
Gdy w ponury dzień
Gdy nadejdą ciemne chmury
Ale będzie promyk słońca
Ujrzysz piękną tęczę

Choćbyś szedł za czarnym kotem
Choćbyś stłukł aż siedem luster
Choćbyś nie otrzymał rozgrzeszenia
A zobaczysz piękny uśmiech
Docenisz życie piękne

Kiedy będziesz sam jak palec
Kiedy nikt nie powie cześć
Kiedy tonąć będziesz w łzach
Lecz pojawi się ten Ktoś
Podasz rękę i pobiegniesz
Bo z tym Kimś jest życie piękne
Bo ten Ktoś się uśmiechnie
Bo ten Ktoś da ci tęczę

Bądź z Kimś na zawsze
Bądź z Kimś na wieczność
Bądź z Kimś i nie trać Kogoś
Bo ci tylko serce pęknie

6319 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!