Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inny

Gdy on ją kochał
Inny pisał dla niej wiersze
Gdy pomagał jej pozbierać się w dzień
Inny rozbierał ją w nocy
Gdy zamykał za nią dzwi
Inny wchodził oknem
Gdy zabijał jej demony
Inny oglądał jej porno
Gdy wyznał jej miłość
Ona wybrała innego
bo inny był jej wart

103 049 wyświetleń
1195 tekstów
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!