Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy Okudżawa śpiewa i gra

Gdy Okudżawa melodię gra
Ja w zasłuchaniu swym zastygam
W oku kręci się jakaś łza
I we mnie gra muzyka
Dopóki świat kręci się
My z światem wpadamy w wir
Modlitwa płynie a my z nią
I w duszy gra muzyka
Tam słowa pełne bólu i radości
Modlitwa niesie nam nadzieję
I ja wypowiadam prośbę swą
w opiece swej nas miej.

8395 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    15 October 2016, 12:37

    Okudżawa nie był do końca tym za kogo my mamy .
    Ale śpiewał pięknie.

  • Cris

    14 October 2016, 21:51

    ładnie
    :)