Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście gdy cię nie ma

Gdy odchodzi już trwoga
i ulatnia się z ciała niszczyciel,
myśli głowa ma zdrowa
jakim szczęściem jest przecież to życie ...

A niszczyciel jest cieczą
wymyśloną przez diabła samego ...
jakże pragnę się cieszyć,
że już nie chcę mi pić się zła tego!

70 826 wyświetleń
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    10 November 2019, 10:30

    kill a(lco)ssholes 🔫

    od Moon G