Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiara w miłość

Gdy mgła porana
podnosi się,
i widoczność
prawie zerowa

Ja do Ciebie
szybko mknę,
by zacząć
wszystko od nowa

Serce moje
raduje się ,
i przez to
mocniej biję

Bo ja o tym
przecież wiem,
że dzięki
Tobie żyję

Śpiewam , piszę
no i rymuje,
usmiech mi
na twarzy gości

Wierzę bardzo
mocno w to,
w powrót
wielkiej miłości

50 964 wyświetlenia
204 teksty
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!