Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Gdy kiedyś...~~

Gdy kiedyś nagle zbraknie słów
I ciszą przestrzeń się wypełni
Gdy dłonie nie ogrzeją już
I żadne z marzeń się nie spełni

Dalecy od siebie na skraju dróg
Zagubieni wpadniemy w otchłań świata
Bez wspólnych planów ,wspólnych snów
Wspomnimy czasem słodycz lata

Tęsknotą serca w skrawkach wspomnień
Nie sposób ogrzać chłodnych dłoni
Na powrót w przeszłość szkoda sił
Lecz któż nam wspomnień tych zabroni.

109 505 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • Naja

    26 May 2014, 22:20

    Piękne wersy Agnieszko :-)))

  • misiek45

    25 May 2014, 18:32

    Dziękuję pięknie za wpisy,fiszki i zeszyty -pozdrawiam milutko na wieczór :)

  • 23 May 2014, 21:11

    bardzo ładnie

  • krysta

    22 May 2014, 19:41

    Jakiekolwiek wspomnienia nikt nie zabierze ich nam...
    Miło czytać Cię Agnieszko :)
    Pozdrawiam serdecznie :)