Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdy idzie ona po pustyni
robią się biali murzyni
Takie wzbudza pożądanie
Tak działa też na panie

Onejka, ah Onejka
dziewczyna szejka
Każdy ją wzrokiem rozbiera
A szejka duma rozpiera

Na przyjęciu, na bankcie
Przy stole i na parkiecie
Każdą szlag bierze
Gdy ona mini ubierze
Bo każda jej zazdrości
Tej figury, tych krągłości

Onejka, ah Onejka
dziewczyna szejka
Połowa z gości
Takiej laski mu zazdrości

Gdy na plaży się rozbiera
Panom w slipach coś uwiera
Choć nagości widać mało
bo burka zakrywa jej ciało

103 049 wyświetleń
1195 tekstów
141 obserwujących
  • onejka

    14 February 2018, 08:49

    aaaa to nie dy rydy ;)

  • szpiek

    13 February 2018, 10:50

    Farbowany blondyn :-)

  • onejka

    13 February 2018, 09:26

    Doniesiono mi, że się o onejce wierszyk uprawiło ? ha ha
    Sympatyczny szpieku, brawo za poczucie humoru :):)
    A w tajemnicy powiem, że nigdy nie gustowałam w brunetach, chyba, że to jakiś blond szejk jest ? ewentualnie szatyn ;) :D:D

    Pozdrawiam :)

  • kati75

    8 February 2018, 12:03

    haah;)p już dawno mnie tak na cytatach nie rozbawiło super!!pozdrawiam

  • 8 February 2018, 00:51

    Dobre!!! :)
    O szejku nic nie wiedziałem, ale cała reszta się zgadza. :D
    Dobranoc. :))

  • szpiek

    7 February 2018, 14:19

    Tak mi się dziś zrymowalo :)

  • 7 February 2018, 13:52

    z przymrużeniem oka :-)

  • giulietka

    7 February 2018, 13:49

    To było świetne!
    Uśmiech mnie nie opuszcza!
    Onejka, ach Onejka,
    natchnienie Szpieka szejka;)